Sanitair

Bij ons vind je al het sanitair voor je badkamer. Baden, douches, kranen, spiegels, wastafels, badmeubels en toiletten. Betaalbare kwaliteit van het stijlvolle merk Wiesbaden, van onze vaste leverancier Korver. Van standaardmodellen tot sanitaire voorzieningen die we naar jouw wens op maat leveren.

Bezoek onze sanitairshop in Groesbeek

In onze sanitairshop in Groesbeek kunnen we je laten zien welke mogelijkheden er op het gebied van sanitair allemaal zijn. Naast praktische tips die we je kunnen geven, denken we ook met je mee over styling. Ga je meer voor een strak, modern design? Of een stijlvolle, klassieke look? Een keuze maken valt soms niet mee. Daarom is het soms fijn om wat voorbeelden te zien.

Een 3d-ontwerp laten maken

Als het gaat om de inrichting van je badkamer, dan kun je door ons een 3d-ontwerp laten maken. Geheel naar wens met het door jou uitgekozen sanitair. Douchekranen, wastafels, baden, badmeubels, toiletten, spiegels, verlichting, tegels en zelfs kleuren komen in het ontwerp terug. Zo krijg je een goed beeld van het uiteindelijke resultaat. Meestal leveren we zo’n drie verschillende opties aan. Vaak geeft dit al een goed beeld. Vervolgens werken we de optie die je voorkeur heeft, uit in een definitief ontwerp.

Sanitair laten installeren

Is je ontwerp helemaal naar wens? Met een gebruiksvriendelijke inrichting van het sanitair? In de stijl waar je van houdt? Dan kun je de installatie van je sanitair ook aan onze vaste installateurs overlaten. Zij installeren ook complete badkamers. Daarop is ons totaalconcept gericht. We hebben alle disciplines in huis, van ontwerpers tot installateurs. Maar ook loodgieters en tegelzetters. Fijn om te weten dat je hierdoor in het hele traject ontzorgt kunt worden.

Toiletten

Een toilet is een toilet, zou je zeggen. Maar niets is minder waar. De keuze voor een toilet is vaak erg persoonlijk. Het begint al bij de vraag of je een hangend of staand toilet wilt. Daarnaast zijn er diepspoel en vlakspoel toiletten, randloze toiletten, douchetoiletten of toiletten met softclose-systeem.

Welk soort toilet je kiest is onder andere afhankelijk van de ruimte die je hebt. Maar ook van je persoonlijke voorkeuren of praktische wensen. Zo is een hangend toilet compacter en dus meer geschikt voor een kleine ruimte. Een randloos toilet is makkelijker schoon te maken. Terwijl een diepspoeltoilet stankoverlast vermindert.

Ieder toilet heeft zijn eigen voor- en nadelen. Welk toilet in jouw persoonlijke situatie het beste past? Vraag ons gerust om advies. Of kom wat voorbeelden bekijken in onze sanitairshop in Groesbeek. Wij leveren en adviseren ook over extra’s, zoals fonteinen, kranen, bedieningsplaten, inbouwreservoirs en urinoirs.

Douches

Douchen maakt onderdeel uit van je dagelijkse routine. Dit intensieve gebruik vraagt om degelijkheid en kwaliteit. En tegelijkertijd om comfort en gebruiksgemak. Bovendien wil het oog ook wat. Stiekem worden er zo aan een douche veel eisen gesteld.

Ga bij de keuze voor een douche na wat jij belangrijk vindt. Ga je bijvoorbeeld voor een luxe regendouche? Of kies je bewust voor een waterbesparende douchekop? Kies je voor onderhoudsgemak met een moderne inbouwkraan? Of liever een eenvoudigere, maar makkelijk te monteren opbouwkraan? En welke soort douche past het beste in jouw badkamer? Een inloopdouche, douche met douchedeur, ruimtebesparende douchecabine of praktisch douchebad?

Wij leveren en installeren alle soorten douches. Vraag om advies of laat je inspireren in onze sanitairshop in Groesbeek. Ook leveren wij onderdelen, zoals douchegoten, douchebakken, douchedeuren en -wanden, douchekranen en glijstangen.

Kranen

Voor al het sanitair leveren en installeren wij passende kranen. Thermostatische bad- en douchekranen, keukenkranen, inbouwkranen, wastafelkranen, fonteinkranen, watervalkranen en meer. Wij leveren kranen voor zowel nieuwbouwbadkamers, -toiletten en -keukens als renovatieprojecten.

In geval van renovaties is het belangrijk om een kraan te kiezen die dezelfde maat en aansluiting heeft als de te vervangen kraan. Verder adviseren wij altijd om na te denken over de manier waarop je de kraan wilt bedienen. Met een traditionele draaiknop, een praktische draaihendel of een gebruiksvriendelijke en waterbesparende sensor?

Kom gerust wat voorbeelden van kranen bekijken in onze sanitiarshop in Groesbeek. Van de meest luxe (inbouw)kranen in diverse materiaalkeuzes en uitvoeringen tot en met de eenvoudige, maar daarom niet minder kwalitatieve (inbouw)kranen.

Badmeubelen

Op zoek naar een badmeubel voor je badkamer? Soms is het lastig om een keuze te maken uit de grote hoeveelheid aan soorten en maten die er zijn. Badmeubelen in combinatie met een keramische, natuurstenen of polystone wastafel of juist met een waskom waarbij keuze in materiaal en uitvoering ook enorm is. Ieder gecombineerd badmeubel heeft zijn eigen praktische voordelen en unieke uitstraling.

Wij leveren badmeubelen voor kleine en grote badkamers. Complete meubelsets met kasten, spiegels en kranen. Maar ook losse badmeubelen of enkel onderdelen, zoals kranen, wastafel, waskommen, wastafelbladen en -kasten, spiegelkasten en toiletmeubelen. In verschillende kleuren en materialen.

Bekijk voorbeelden in onze sanitairshop in Groesbeek. Ook geven we je daar advies over materialen, kleuren en praktische oplossingen. Eventueel kun je door ons een ontwerp op maat laten maken voor jouw nieuwe badkamer.

Baden

Een fijn ligbad met bubbels om in te ontspannen of een handige badkuip voor de kinderen? Als het gaat om baden, heb je vast en zeker specifieke wensen en eisen. Niet alleen wat betreft afmetingen en diepte van het bad, maar ook wat betreft het uiterlijk.

Een vrijstaand bad, eventueel op pootjes, heeft een luxe uitstraling, maar past niet in iedere badkamer. Een inbouwbad of hoekbad is een goede oplossing voor de wat kleinere badkamers. Ook de keuze voor een bepaald materiaal, zoals acryl, quaryl en solid surface, is persoonlijk. Net zoals verschillende toepassingen, zoals baden gecombineerd met een douche, whirlpoolbaden en badwanden.

In onze sanitairshop in Groesbeek kunnen we je verschillende baden laten zien. Variërend in materiaalsoorten en afmetingen. Ook informeren we je graag over de voor- en nadelen van verschillende toebehoren, zoals kranen, douchewanden en badafvoeren.

Wastafels

Een wastafel moet praktisch zijn, je maakt er immers iedere dag gebruik van. Daarnaast zijn er tal van opties voor het design. Of je nu een moderne, klassieke, strakke of weelderige badkamer hebt, voor ieder badkamerinterieur vind je bij ons passende wastafels.

Wastafels van natuursteen, composiet of keramiek, wastafels met waskommen of een wastafelblad, ronde of rechthoekige wastafels en nog veel meer. Zowel dubbele wastafels (handig voor grotere gezinnen), als enkele wastafels. En complete wastafelmeubelen met onderbouwkasten, kranen en spiegels.

Kom eens langs in onze sanitairshop in Groesbeek en bekijk het assortiment. Je vindt er naast wastafels ook fonteinen, wastafelkranen, -bladen en onderkasten. En we geven je graag tips, zodat je zeker weet dat je de juiste keuze maakt voor jouw badkamer.