Vloer- en wandtegels

In onze shop vind je vloer- en wandtegels voor iedere ruimte. Zowel voor natte ruimtes als droge ruimtes. Denk aan badkamers, keukens, woonkamers en hallen. Dankzij de grote keuze aan formaten, kleuren, motieven en oppervlakken, vind je altijd een tegel die past in je interieur.

Bezoek onze tegelshop in Groesbeek

In onze tegelshop in Groesbeek vind je voorbeelden van verschillende soorten tegels. Ze verschillen niet alleen in afmeting, maar ook van structuur. Zo zijn er tegels met een antisliplaag. Handig voor in natte ruimtes. Een keuze maken valt soms niet mee. Daarom zijn wij er om je daarbij te helpen. Want niet alle tegels zijn even geschikt voor iedere ruimte. Dat leggen we je graag uit en laten daarbij de mogelijkheden zien.

Een 3d-ontwerp laten maken

Als het gaat om de inrichting van je badkamer, dan kun je door ons een 3d-ontwerp laten maken. Geheel naar wens met de door jou uitgekozen tegels. Kleur, afmetingen, structuur, glans of mat? Al jouw voorkeuren verwerken we in het ontwerp. Meestal leveren we zo’n drie verschillende opties aan met daarin ook je wensen voor het sanitair verwerkt. Vaak geeft dit al een goed beeld. Vervolgens werken we de optie die je voorkeur heeft, uit in een definitief ontwerp.

Tegels laten zetten

Heb je eenmaal de tegel gekozen die het beste in je interieur past? Dan kun je de installatie ervan ook aan onze vaste partners overlaten. Daarop is ons totaalconcept gericht. We hebben alle disciplines in huis, van ontwerpers tot tegelzetters. Maar ook loodgieters en installateurs. Fijn om te weten dat je hierdoor in het hele traject ontzorgt kunt worden.

Online tegels bekijken

Ons grote assortiment aan tegels vind je ook online. Zo kun je ook zelf tegels bekijken waarmee je jouw inrichting naar smaak afwerkt. Vervolgens kan er een afspraak gemaakt worden om de tegels te bekijken bij ons in de showroom.

Onze projecten met Vloer- en wandtegels